Projektid 2021

"Otse korvi"

Linnatrepilt korvpalliviskevõistluste läbiviimise traditsioon on 2 aastat. Esimesed kaks üritust (2019 ja 2020) kujunesid huvitavateks, suurejoonelisteks ja äratasid huvi nii otsestes osalejates kui ka kohalviibijates. Täpse viske võistluse eelisteks on nende lihtsus, dünaamilisus ja ligipääsetavus. Osaleda võivad kõik, olenemata vanusest, soost või vormist. On täiesti võimalik, et auhinna võitmiseks piisab vaid õnnest. Projekti toetas Eesti Kultuurkapital.

Projekti leht

Loominguline õppelaager

Augustis toimus Haridus-ja Teadusministeeriumi toel Kannuka kooli baasil loominguline õppelaager huviringide osalejatele.. Projekti eesmärk oli kohandada lapsi pärast kaugõpet klassiruumis õppimiseks. Projektis osalejad said ise kogeda, et õppida on võimalik lõbusas, loomingulises ja vabas keskkonnas.

 "Kunstikümblus"

Projekt "Kunstikümblus: teatrimask, kui kunst" kestis 3 kuud (september-november 2021) ja hõlmas järgmisi tegevusi:
1) video loomine, mis räägib maskidest kui omaette kunstiliigist eri rahvaste kultuurides;
2) projekti tutvustus (tundides käimine, projekti programmi tutsvustamine, tehtud video näitamine projekti osalejatele);
3) kooliõpilaste poolt oma autorimaski loomine (savist voolimine, maalimine);
4) autorimaskide näitus Kannuka koolis.

Projekti oli toetatud Eesti Kulturkapitali poolt.

Projekt "A-Pärl: ava ja avasta"

SHNK Ulei  ja Käina Kultuurikeskus (Hiiumaa) pidasid HARNO toel kolm noortekohtumist. Projekti põhieesmärk on koostöö ja võimaluse andmine noortel realiseerida oma loomingulist potentsiaali ja arendada võtmepädevusi. Noortele toimusid meistriklassid neljal alal: kunst, kirjandus, tants ja vokaal. Ühistegevuste kaudu said noored üle keelebarjäärist ja õppisid, kuidas teha tõhusat koostööd teistest kultuuridest pärit noortega.

 Kahjuks, ei saanud läbi viia piirangute tõtt projekti "Trummaania", aga lodoame seda teha lähiaastatel.

otse korvi 160
Copyright (c) Sillamäe Huvi- ja Noortekeskus Ulei 2022. All rights reserved.