Tantsuteatri kostüümid oma kätega

Projekti toetavad: Eesti Noorsootöökeskus Konkurss „Varaait“

Kestvus: juuni 2012-oktoober 2012

Sihtgrupp: Käsitöö, Õmblustunnid ning Nahadisain huviringide õpilased, tantsukooli õpilased.

Eesmärgid:
1. Soetada uusi õppevahendeid (õmblusmasinad) ja selle kaudu kaasajastada huviharidust, mitmekesistada huvikooli õppekava täitmist ja toetada vähemate võimalustega noorte osalust noorsootöös
2. Kaasajastada tarbekunsti valdkonnaga seotud huviringide (Nahadisain, õmblustunnid, käsitöö, kunstiklassid) sedameid ja vahendeid, uue tehnoloogia kasutuselevõtuga kaasajastada huviharidust ja luua paremaid tingimusi loomingulisuse arendamiseks.
3. Uute soetuste abil motiveerida õpilasi kasutama uusi võimalusi erinevate tehnikate omandamisel ja täiustamisel, mitmekesistada seeläbi õppekavade täitmist ning arendada õpilastel meeskonnatöö oskusi ja ettevõtlikkuse algatusi.
4. Näidata huvihariduse erinevaid võimalusi noorte potentsiaali realiseerimiseks, sõltumata noorte sotsiaalsest olukorrast, füüsilisest puudest vms. (loovuse ja ettevõtlikuse arendamine, algatusvõime toetamine, vähemate võimalustega noorte noorsootöös osaluse toetamine).

Tulemused:
1. tarbekunsti ala huviringide ja õpperühmade klassid on varustatud kaasaegsete seadmetega, mis võimaldab kasutada erinevaid õmblustehnikaid ja kostüümide valmistamise tehnikaid – kaasajastatud huviharidus ja mitmekesistatud õppekava täitmine.
2. Õpilased ja huviringides osalejad on saanud võimaluse viia ellu rohkem uusi ideid tänu uutele tehnikatele ja seadmetele – mitmekesistatud on õppekava täitmist.

otse korvi 160
Copyright (c) Sillamäe Huvi- ja Noortekeskus Ulei 2022. All rights reserved.