Őpime nautides ja naudime őppimist

Projekti toetavad: Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed.

Projekti kestvus: 08.01.-28.04.2013

Sihtrühm: 44 noort vanuses 14-23 aastat, nendest 22 noort on vene emakeelega Sillamäe Huvi- ja Noortekeskuse Ulei näiteringi ja tantsuteatri osalejat ning 22 eesti emakeelega Tallinna Kanutiaia Noortemaja teatriringi osalejat.

Projekti eesmärgid:
Projekti üldiseks eesmärgiks on suurendada vene ja eesti noorte omavahelist suhtlemist ja koostööd läbi ühiste huvitegevuste ja õppetegevuste ning aidata kaasa projektis osalevate noorte hariduslikule ja kultuurilisele lõimumisele.

Projekti kitsamad eesmärgid on:

  • noorte jõul (eesti ja vene teatrist huvitatud noorte koostöö) ja projekti tegevuste tulemusel luua huvitav videomaterjal, mis tutvustaks 15 eesti muinasjuttu ning nende juurde kuuluvaid viktroiiniküsimusi;
  • korraldada ja läbi viia noorteüritus, mille käigus eesti ja vene emakeelega noored peavad ühiselt lahendama probleemülesandeid ning leidma võimalusi tihedaks suhtlemiseks ning koostööks;
  • läbi mitteformaalse õppe meetodite (muusikalised lavastused, orienteerumismäng Tallinna vanalinnas, videoviktoriini) tutvustada noortele eesti kultuuri ja arengulooga seotud legende, muistendeid ja muinasjutte, eesti ajalugu keskajal.
  • tugevdada sarnaste huvidega (teatrikunst) kuid erineva emakeelega noorte omavahelisi kontakte ning koostööoskust.

Tulemused:
Kõik püstitatud eesmärgid olid täidetud, projekti tulemustega saab tutvuda siin:
http://sillamae.kovtp.ee/et/uudised-ja-teated/-/asset_publisher/9KYb/content/oppisime-nautides-ja-nautisime-protsessi
Õppematerjaliga saab tutvuda Uleis, lisainfo – See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

otse korvi 160
Copyright (c) Sillamäe Huvi- ja Noortekeskus Ulei 2022. All rights reserved.