Kogemusõpe kogenud õppijale

Projekti toetavad: Ida-Virumaa Omavalitsuste Liit, Hasartmängumaksu Nõukogu, Sillamäe Linnavalitsus
Kestvus: märts 2015-oktoober 2015
Sihtrühm: Ida-Virumaal töötavad vene keelt kõnelevad vokaali-, näitekunsti pedagoogid, huvihariduse ja huvitegevuse spetsialistid ning loetletud valdkondades andekad õpilased vanuses al 13. aastat, kes soovivad täiendada oma oskusi kultuuri-ja huvihariduse valdkonnas.
Projekti eesmärgid: kolme maakondlikul tasemel töötubade läbiviimine laiemale kogukonnale, kus muusika pedagoogid, muusikasaatjad, koolikooride juhid, koolitetarite juhid ning estraad-ja jazzvokaali, näitekunsti ja ansambli vokaali ning valdkonnas andekad õpilased saaksid täiendada ja arendada oma oskusi ja teadmisi, vahetada oma kogemusi, arendada uusi suundi ning tõhustada omavahelist koostööd.
Tulemused: Projekti raames toimus 4 töötuba:
• „Hingamine, liikumine, kõne", Estraad-ja jazz-vokaali töötuba, Meister-klass trummimängust kuulsalt Andre Boydilt, kes osales Eestis tuuril Cirque du Soleil, töötuba „Vokaalansablid, töö vokaalansamblis, hääl"
• Kokku sai osaleda 4 töötoas 188 inimest: Ida-Virumaal töötavad vene keelt kõnelevad vokaali-, näitekunsti pedagoogid, huvihariduse ja huvitegevuse spetsialistid ning loetletud valdkondades andekad õpilased vanuses al 13. aastat, kes soovisid täiendada oma oskusi kultuuri-ja huvihariduse valdkonnas.

otse korvi 160
Copyright (c) Sillamäe Huvi- ja Noortekeskus Ulei 2022. All rights reserved.