Kunstiklasside kaasajastamine ning kunstikooli õpilaste võimaluste laiendamine osalemiseks üritustel väljaspool kunstiklassi ruumi

Projekti toetavad: Eesti Noorsootöö Keskus (konkurss Varaait)
Kestvus: mai –oktoober 2015
Sihtrühm: SHNK Ulei kunstiklasside osalejad ja uued kunstist huvitatud lapsed ja noored
Projekti eesmärgid:
1. Kaasajastada kunstivaldkonda, andes kunstiklasside õpilastele võimalused töötada kaasaegsete ja ergonoomsete õppevahenditega
2. Võimaldada kunstiklasside õpilaste aktiivsemat osalemist erinevatel üritustel väljaspool kunstiklasside seinte-plain air-üritustel, avalikel noorteüritustel vabas õhus.
3. Kaasata rohkem vähemate võmalustega noori kunstiklasside tegevustesse, sh luua võimalused joonistamiseks nendele puudega noortele, kes ei oska joonistada püstseisundis.
4. Soetada uued molbertid.
Tulemused: projekti raames sai SHNK Ulei 10 Suurt molberti, mis on kaasaegsed ja ergonoomsed, valmistatud kvaliteetsest materjalist ning lõuendi kõrgus ja molberti kõrgus on hästi reguleeritav ning võimaldab molbertil tööde teostamist erinevatel õpilastel nii seistes kui ka vajadusel istudes, 10 uue molberti kasutusele võtt kunstiklassides annab võimaluse kaasata üle 64 õpilast kunstikoolist (planeerides õppimise aega) ning ka läbi viia töötoad nii täskasvanute õppijate nädalal, kaasates huvitegevusse ka vähemate võimalustega noopri ja täiskasvanuid.

otse korvi 160
Copyright (c) Sillamäe Huvi- ja Noortekeskus Ulei 2022. All rights reserved.